در این مطلب از بخش انرژی مثبت مجله قصد دارم برای شما عزیزان ویژگیهای افراد مثبت نگر و اهمیت خودباوری را بیان کنم.
ویژگیهای افراد مثبت نگر
از ویژگیهای افراد مثبت نگر این است که با وجود تفکر دربارهی گذشته و آینده، در زمان حال زندگی میکنند و از آنچه دارند راضی و خشنود هستند.
از نظرات درست و منطقی دیگران استقبال میکنند و برای رد کردن نظارت نادرست حتماً دلیل منطقی دارند.
در گفتارهای خود از کلمات و عبارات مثبت و امیدبخش استفاده میکنند.
همیشه سعی میکنند با تلاش و کوشش به موفقیت برسند و اگر در کاری موفق نشدند، عامل را ابتدا در خود و سپس در شرایط بیرونی جستجو میکنند.
همیشه قبل از عمل یا صحبت کردن فکر میکنند، به همین دلیل کمتر دچار خطا و اشتباه یا ضد و نقیضگویی میشوند.
چون دارای ذهن مثبت هستند، میتوانند افکار خود را کنترل کنند.
در دیگر ویژگیهای افراد مثبت نگر می توان به این اشاره کرد که اگر از آنها خواسته شود دربارهی موضوعی اظهارنظر کنند، با وجود تفکر در جنبههای منفی، موارد مثبت آن را بیان میکنند و موضوع را به فال نیک میگیرند به عبارت دیگر «نیمه ی پرلیوان را میبینند» .
مسائل را ناچیز شمرده و برای حل آنها از توانایی خود و راهنمایی دیگران استفاده میکنند.
اغلب اوقات بشاش، سرزنده، پرانرژی، توانا و خوش مشرب هستند.
همه چیز در نظر آنها زیبا و لذتبخش بوده و سعی میکنند از مواهب زندگی بیشترین استفاده را ببرند.
با افکار زیبا، زندگیتان را تغییر دهید
۱) تصمیم بگیرید که شاکر و قدردان باشید. بارها و بارها این کار را انجام دهید.
۲) بیش از حد نگران اتفاقات پیش رو نباشید. شاید مدام فکر کنید که در گذشته باید کار دیگری انجام میدادید، اما به یاد داشته باشید نباید در این افکار غرق شوید و از لحظه اکنون غافل شوید.
۳) شما نمیدانید که آینده چه چیزی برایتان به ارمغان دارد، پس بهترین کار این است که بهترین استفاده را از زمان حال داشته باشید.
۴) دو چیز بیش از بقیه، روزتان را میسازد، صبر و شکیبایی و دومی دیدگاه شما به زندگی.
۵) صبر کردن به معنای انتظار کشیدن نیست، بلکه به این معنی است که در هنگام تلاش کردن برای رسیدن به خواسته خود، همواره نگرشتان را مثبت نگه دارید.
اهمیت خودباوری
خودباوری، فرانکلین روزولت را توانمند ساخت که از صندلی چرخدار برخیزد و مردم آمریکا را از خرابیها، رنجها و افسردگی شدید ناشی از جنگ جهانی دوم، رهایی بخشد.
خودباوری باعث شد هلن کلر اولین فرد نابینا و ناشنوایی باشد که توانست مدرک کارشناسی بگیرد و بر خلاف معلولیت فراوان، خواندن و نوشتن را فرا گرفت و در خلال این روند، به سخنران انگیزشی و نویسندهای پرفروش تبدیل شد.
خودباوری همان چیزی بود که به اسکار پیستریوس، کسی که دو پای مصنوعی داشت، انگیزه داد که در المپیک ۲۰۱۲ لندن با ورزشکاران سالم، به رقابت بپردازد.
آخرین مورد از اهمیت خودباوری این است که ، خودباوری، شما را متقاعد میکند که اشتباه کردن، امری طبیعی است و بهترین شکل یادگیری در خلال غلبه کردن بر موانع، حاصل میشود.
پس حتما خودتو باور داشته باش! اگه خودت، خودتو باور نداشته باشى، دیگران هم تو رو باور نخواهند داشت! حتى اگه تجربهى تلخى داشتى، باز هم باور به خودتو از دست نده!