معرفی کتاب
خواندن کتاب شاید زمان زیادی از شما نگیرید ولی اطلاعات زیادی را به شما انتقال میدهد. اگر شما یک ربع از زمان خواب خود را صرف کتاب خواندن کنید، مطمئنا فردی دانا و با تجربه خواهید بود و بسیاری از مشکلات را نیز به یاری کتاب حل خواهید کرد. با مجله زنانه و دخترانه صورتیها همراه باشید تا اینبار به معرفی کتاب نیچه و فلسفه اثر ژیل دلوز و به مترجمی لیلا کوچک منش بپردازیم.
مطالعه و کتابخوانی بهترین انتخاب برای اوقات فراغت شما دوستان خواهد بود.
پیشنهاد و معرفی کتاب نیچه و فلسفه
قسمتی از کتاب نیچه و فلسفه:
خواست کلیترین پروژه نیچه وارد کردن مفاهیم ارزش و معنا به فلسفه است بدیهی است که فلسفهی مدرن از نیچه خوراک گرفته است. اما شاید نه به آن طریقی که نیچه آرزو داشت. نیچه این امر را پنهان نمیکند که فلسفهی معنا و ارزش به ناگزیر، باید یک سنجشگری باشد. یکی از انگیزههای اصلی کار نیچه این است که کانت به واقع نقادی را به انجام نرساند زیرا نتوانست مسئلهی نقادی را در قالب ارزشها مطرح کند.
آنچه در فلسفه مدرن رخ داده این است که نظریهی ارزشها سبب ظهور یک جبر باوری تازه و شکلهای تازهای از تسلیم شده است.
معرفی کتاب نیچه و فلسفه:
هنگامی که کسی میپرسد فلسفه به چه کار میآید، پاسخ باید ستیزهجویانه باشد، چرا که پرسش کنایهآمیز و نیشدار است. فلسفه نه به دولت خدمت میکند و نه به کلیسا، که هر دو دغدغههای دیگری دارند. فلسفه به خدمت هیچ قوهی مستقری درنمیآید. کار فلسفه ناراحتکردن است. فلسفهای که هیچکس را ناراحت نکند و با هیچکس ضدیت نورزد فلسفه نیست. کار فلسفه آزردن حماقت است، فلسفه حماقت را به چیزی شرمآور تبدیل میکند. فلسفه کاربردی ندارد جز افشاکردن پستیهای اندیشه در تمامی اشکالش. آیا جز فلسفه رشتهای هست که به نقد تمامیِ رازآمیزگریها، هر خاستگاه و هدفی که داشته باشند، همت گمارد؟
نویسنده کتاب نیچه و فلسفه:
ژیل دلوز
مترجم کتاب نیچه و فلسفه:
لیلا کوچک منش