مطالعه کتابهای متفاوت با موضوعات مختلف میتواند ذهن انسان را پرورش داده و ذهنی درگیر به مسائل مختلف پدید آورد. در این بخش از مجله بانوان صورتیها به معرفی کتاب قلعه حیوانات پرداخهایم. قلعه حیوانات یکی از معروفترین کتابها در ایران میباشد که روایتهای بسیار جالبی دارد. اگر تا به حال این کتاب را نخواندهاید میتوانید با خواندن معرفی کتاب قلعه حیوانات بیشتر یا آن آشنا شوید.
معرفی کتاب قلعه حیوانات
خلاصهای از کتاب قلعه حیوانات:
موضوع داستان کتاب قلعه حیوانات درباره حیوانات مزرعهی آقای جونز است. جونز مردی است که همیشه مست کرده و هیچگاه به طور صحیح و درست به امورات مزرعه و حیوانات رسیدگی نمیکند. در میان حیوانات مزرعه آقای جونز، خوک پیری به نام میجر زندگی میکند که در بین حیوانات آبرو و احترام ویژهای دارد. میجر به روزهای پایانی عمر خود نزدیک میشود و در این روزهای آخر عمرش میخواهد تمام دانستههای خود را در اختیار دیگر حیوانات قرار دهد. به همین دلیل یک سخرانی هیجان انگیز و باشکوه درباره آینده درخشان حیوانات و آزادی و انقلاب حیوانات علیه انسانهای اروپا ارائه میکند. این سخرانی چشم دیگر حیوانات را نیز باز میکند. زمانی که خوک پیر میجر از دنیا میرود، حیوانات مزرعه که بسیار آگاه شدهاند، شروع به انجام کارهای مخفیانه و آموزش دیدن به سرپرستی دو خوک به نامهای اسنوبال و ناپلئون میکنند. چند ماه بعد اوضاع مزرعه بسیار وخیمتر از قبل میشود و به همین سبب حیوانات قیام کرده و موجودات دو پا را از مزرعه فراری میدهند. انقلاب حیوانات مزرعه موفقیتآمیز بوده و اکنون نام مزرعهی اربابی به مزرعهی حیوانات تغییر کرده است. همهچیز عالی و در بهترین حالت ممکن است.
قسمت کوتاهی از کتاب قلعه حیوانات:
انسان، موجودی است که تنها مصرف کننده است، ولی هیچ تولیدی ندارد. نه شیر میدهد، نه تخم میکند و آنقدر ضعیف است که نمیتواند گاوآهن بکشد. سرعت دویدن او نیز به حدی نیست که بتواند خرگوش بگیرد؛ اما با همه اینها، سلطان همه حیوانات است. از حیوانات کار میکشد و در ازای آن، غذای بخور و نمیری به آنها میدهد که فقط تلف نشوند و بقیه را خودش تصاحب میکند. رنج و زحمت ماست که زمین را کشت میکند، کود ماست که آن را بارور و حاصلخیز میکند؛ ولی هیچ یک از ما صاحب چیزی جز پوست بدن خودمان نیستیم. شما گاوها که اکنون در اینجا هستید، سال پیش چند هزار لیتر شیر دادید؟ و بر سر این شیر که باید صرف تغذیه و رشد گوسالههای شما میشد، چه آمد؟ قطره قطره آن از گلوی دشمنان ما پایین رفت. و شما مرغها، در طی سال گذشته چند تخم گذاشتید و چه تعداد از این تخمها تبدیل به جوجه شدند؟ بقیه هم که به بازار رفت تا برای جونز و فامیلش سکههای پول به ارمغان بیاورد. و تو کلووِر! چه بلایی بر سر آن چهار کرهات آمد که حالا باید در کنارت باشند و در دوران پیری به تو کمک کنند و مایه دلخوشیات باشند؟ همه آنها در یک سالگی فروخته شدند و تو دیگر هرگز هیچ کدام از آنها را نخواهی دید. در عوض آن چهار کره و سالها رنج و زحمت در این مزرعه، آیا جز یک جیره غذایی ناچیز و یک طویله محقر، چیز دیگری داری؟
دوستان، بیشک تاکنون راجع به خوابی که دیشب دیدهام چیزهایی شنیدهاید، اما بعد راجع به این خواب حرف میزنم. درحال حاضر میخواهم موضوع دیگری را با شما در میان بگذارم. میدانید رفقا، من فکر میکنم فقط چند ماه دیگر در بین شما هستم و برای همین دلم میخواست قبل از مرگ، تجربههایی را که در طی این سالها بهدست آوردهام با شما در میان بگذارم. من در طی عمر دراز خود فرصت زیادی برای اندیشیدن داشتم و فکر میکنم بتوانم ادعا کنم که بیش از هر حیوان دیگری در این کره خاکی به ماهیت واقعی زندگی پیبردهام و این همان موضوعی است که میخواهم دربارهاش با شما حرف بزنم.
معرفی کتاب قلعه حیوانات
نویسنده و مترجم کتاب:
کتاب قلعه حیوانات توسط جورج اورول در سال ۱۹۴۵ به تحریر درآمد که در این سال توسط انتشارات سکر و وربورگ در کشور انگلستان منتشر شد. این کتاب با فاصله بسیار کمی در سال ۱۳۴۵ توسط امیر امیرشاهی به زبان فارسی ترجمه شده و توسط انتشارات کتابهای جیبی منتشر شد.
معرفی نویسنده کتاب قلعه حیوانات:
جورج اورول در سال ۱۹۰۳ در یکی از شهرهای هندوستان چشم به جهان گشود. زمانی که اورول یک ساله بود همراه مادر و دو خواهرش راهی انگلستان شدند که مادرشان بتواند آنها را بزرگ کند. اورول به دلیل وضعیت مالی نامناسب خانواده و برخلاف خواسته مادرش در یک مدرسه مذهبی تحصیل کرد. وی در دوران جوانی به هندوستان برگشته و در پلیس سلطنتی هندوستان شروع به فعالیت کرد.
تجربه زندگی در جامعه هند، زمینهساز تفکرات و نگاه اورول به جامعه شد و این تفکر در کتابهای او تجلی کرد. علاوه بر تجربه زندگی اورول، جنگ جهانی دوم نیز در شکل گرفتن دیدگاههای او بی تاثیر نبوده و اورول تحت تاثیر همان دوران بود که کتاب قلعه حیوانات را خلق کرد. بدون شک از اورول میتوان به عنوان یکی از برجستهترین روشنفکران آن دوره یاد کرد.
اورول در سال ۱۹۵۰ بر اثر بیماری ریوی فوت کرد و به درخواست خودش جسدش سوزانده شد.
میتوانید به نسخه صورتی کتاب قلعه حیوانات گوش فرا دهید. برای این منظور به لینک زیر بروید.
[box type=”download” align=”” class=”” width=””]مطلب پیشنهادی برای شما:
♦ کتاب صوتی شنیدنی قلعه حیوانات
[/box]
واااي من کتابشو يک ساله دارم ولي نميخونم خخخخخخ حوصلشو ندارم
کتاب خوبیه جامعه رو به خوبی به تصویر میکشه
یکی از بهترین کتابایی که خوندم
ممنون از پی دی اف