صورتیها: بادام هندی را میتوان یکی از خوراکیهای خوشمزه و مفید نامید. بادام هندی ارزش غذایی بالایی داشته، به طوری که خود به تنهایی در درمان بسیاری از عارضهها کاربرد دارد. بادام هندی با مواد مغذی همچون پروتئین، مس، آهن و … غنی شده است. ما در این مقاله از صورتیها قصد داریم تا به شما دربارهی این که خواص بادام هندی چیست؟ بادام هندی در درمان چه نوع عارضههایی کاربرد دارد؟ بادام هندی چه نوع میوهای است و … مطالبی را بیان کنیم. لطفا با ما همراه باشید.
خواص بادام هندی
قبل از اینکه به سراغ بیان خواص بادام هندی برویم، قصد داریم تا شما را با این مورد که بادام هندی اصلا چیست و چه ویژگیهایی دارد و در چه مناطقی بیشتر رشد میکند و… آشنا کنیم.
بادام هندی چیست؟
بادام هندی میوهای از شاخه پستهایان است. پستهایان شامل انبه، پسته، بلادر و …نیز هستند. زادگاه این میوه مقوی، شمال شرقی برزیل بوده اما در سایر مناطق جهان که دارای آب و هوای گرمسیری مثل هند، سریلانکا، کنیا و تانزانیا هستند نیز کشت شده و به سایر مناطق جهان صادر میشود.
مواد مقوی موجود در بادام هندی:
بادام هندی بسیار مقوی و مفید است چرا که حاوی پروتئین، مواد معدنی ضروری از جمله مس، کلسیم، منیزیم، آهن، فسفر، پتاسیم و روی است. با استناد به گفتههای سازمان ملی مغز و اعصاب آمریکا (USDA) بادام هندی حاوی ویتامینC، ویتامینB و ویتامین E و ویتامینK است. همچنین بادام هندی یک منبع اسید اولئیک بوده و مقدار مناسبی از چربیهای غیر مستقیم و مقادیر کمی چربی غیراشباع را داراست که مقدار کلسترول آن در زمان مصرف در حد متوسطی است.
خواص بادام هندی:
بادام هندی خواص بسیار زیادی دارد که ما در زیر به چند نمونه از آنها اشاره خواهیم کرد. خواص بادام هندی عبارتند از:
۱- جلوگیری از بیماریهای قلبی:
بادام هندی منبع بسیار خوبی از چربیهای سالم غذایی است مانند ویتامین محلول در چربی (ویتامین A,D,E وK) که موجب رشد مغز و لخته نشدن خون میشوند. این چربیهای سالم شامل چربیهای اشباع و چربیهای غیر اشباع بوده که برای قلب مفید هستند و به کاهش کلسترول در افراد دیابتی به شرطی که در حد مناسبی استفاده شود کمک میکنند.
چربی اشباع به چربی گفته میشود که شامل تریگلیسریدهایی است که تنها حاوی اسیدهای چرب اشباع هستند (ویکی پدیا)
۲- سالم نگه داشتن عضلات و عصبها:
یکی از فواید و خواص بادام هندی سالم نگه داشتن عضلات و عصبهاست چرا که این خوراکی خوشمزه منبع خوبی از منیزیم بوده که برای رشد سالم استخوانها، ماهیچهها، بافتها و اندامهای بدن حیاتی است. منیزیم به حفظ فشار خون کمک کرده، ایمنی بدن را افزایش داده، عملکرد عصبی را حفظ و استخوانها را قوی نگه میدارد.
همچنین در فعالیتهای متابولیکی نقش داشته و به تنظیم قند خون در بدن (از طریق فعالیت انسولین) کمک میکند. کمبود منیزیم میتواند متابولیسم کلسیم و هورمون های مسئول تنظیم آن را تغییر دهد.
۳- کاهش خطر ابتلا به دیابت:
بادام هندی برای دیابت نیز بسیار مفید است. از فواید بادام هندی میتوان به کاهش خطر ابتلا به دیابت اشاره کرد. بادام هندی حاوی مقدار کمی قند و کلسترول مضر است که برای بیماران دیابتی مشکلی به وجود نمیآورد و در بعضی مواقع به درمان دیابت نوع ۲ نیز کمک میکند.
[box type=”download” align=”” class=”” width=””]
مطلب پیشنهادی برای شما: روشهای درمان بیماری دیابت
[/box]
۴- کمک به درمان در مراحل شیمی درمانی:
تحقیقات نشان داده است که زیاد بودن آنتی اکسیدانهایی مثل آناکاردیک، کارتنولها و کالدولها در ریشه کن کردن تومورهای سرطانی موثر واقع میشوند که خوشبختانه بادام هندی نیز جزو خوراکیهایی محسوب میشود که مقدار زیادی از این آنتی اکسیدانها را داراست.
۵- کمک به تشکیل مس در بدن:
بادام هندی غنی از مس است که به سوخت و ساز آهن در بدن کمک کرده و در تشکیل گلبولهای قرمز نقش موثری دارد و باعث حفظ سلامت استخوانها و سیستم ایمنی بدن میشود. همچنین برای سیستم عصبی و اسکلتی بدن حیاتی است. کمبود مس در بدن ممکن است منجر به پوکی استخوان، ضربان قلب نامنظم و کم خونی شود.
۶- تقویت استخوان :
بادام هندی فسفر لازم برای بدن را تامین میکند که برای رشد سالم دندانها و استخوانها ضروری است. فسفر همچنین در تولید پروتئین، جذب کربوهیدراتها و چربیها و حفظ سلامت سلولی موثر میباشد.
۷- کاهش خطر کم خونی:
دیگر فایده ی بادام هندی کاهش خطر کم خونی در بدن میباشد. بادام هندی منبع غنی از آهن است که برای حمل اکسیژن در قسمتهای بدن و کمک به عملکرد آنزیمها و سیستم ایمنی حیاتی است. کمبود آهن در رژیم غذایی میتواند منجر به خستگی، کم خونی و افزایش حساسیت به عفونت شود.
۸- از بین بردن سنگهای صفراوی:
سنگهای صفراوی سنگهای رسوبی هستند که معمولا شامل کلسترولاند که در کیسه صفرا جمع میشوند. عوامل به وجود آورنده این عارضه شامل سن، وزن و مسائل مربوط به دستگاه گوارش است. به طور منظم، محتویات آجیلهای سالم مانند بادام هندی میتواند به کاهش خطر ابتلا به سنگهای صفراوی کمک کند.
۹- تقویت سیستم ایمنی بدن:
بادام هندی که حاوی روی است، نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر عفونتهای میکروبی و بهبود زخمها دارد. همچنین روی در دوران بارداری برای رشد کودک و داشتن بدنی سالم در طول روند رشدی او بسیار مهم است به همین دلیل بادام هندی در بارداری نیز موجب رشد خوب جنین خواهد شد.
ممنونیم از شما که با ما تا انتها همراه بودید. ما در این مقاله از مجله صورتیها به بررسی خواص بادام هندی پرداختیم و سعی کردیم فواید بادام هندی را برای شما بیان کرده و شما را از ویژگیهای این خوراکی خوشمزه که در ایران هم طرفداران زیادی دارد آگاه کنیم.
چنان چه شما دنبال کنندگان مجله صورتیها نکات دیگری را درباره بادام هندی مد نظرتان هست که ما به آن اشار نکردهایم در بخش نظرات آنها را بیان کنید.
منبع: organicfacts
خوشمزه پرخاصیت و گروووون
اره گـــــــــرووووون خیلی گروووووون…