بهرام رادان بازیگر خوش چهره و پرطرفدار سینمای ایران است که با بازی در فیلم شور عشق در سال ۱۳۷۹ به کارگردانی ناصر مقدس وارد دنیای هنر و سینما شد. در این بخش از بیوگرافی بازیگران و هنرمندان، بیوگرافی بهرام رادان را به همراه گالری عکسهای جدید این بازیگر خدمت شما آماده کردهایم.
بیوگرافی بهرام رادان
در ابتدای بیوگرافی بهرام رادان به دوران کودکی او خواهیم پرداخت.
کودکی بهرام رادان
بهرام رادان ۸ اردیبهشت ماه سال ۱۳۵۸ در شهر تهران متولد شد. اسم او را پدربزرگ مادریاش انتخاب کرده بود. بهرام یک خواهر و یک برادر بزرگتر از خود به نامهای شهرام و ژیلا دارد که هردوی آنها اکنون خارج از کشور زندگی میکنند. بهرام رادان با وجود اینکه پدرش رشته وکالت و مادرش (مهین دخت سهامی) رشته پزشکی را برای او مناسب میدیدند، توانست پس از ۸ مرتبه تغییر دبیرستان، دیپلم خود را در رشته انسانی اخذ کند. سپس او در دانشگاه آزاد اسلامی در رشته مدیریت بازرگانی فارغالتحصیل شد.
ورود به عرصه هنر
علاقه به بازیگری، او را به سمت کلاسهای بازیگری کشاند. سرانجام گذراندن دورههای بازیگری آموزشگاه هیوا درسال ۱۳۷۸ نقشآفرینی در فیلم شور عشق را برای او در همان سال به ارمغان آورد. در این اثر به کارگردانی نادر مقدس با اینکه خوب ندرخشید، اما باعث دیده شدن بهرام رادان شد. همین پروژه زمینهساز حضور بهرام در فیلمهای آواز قو و آبی در سال ۱۳۷۹ شد.
به نظر میرسد بهرام رادان با داشتن چشمهای رنگی و چهرهی جذاب، راه بسیار همواری را برای رسیدن به آرزوهایش سپری کرده است. به هر حال او هم اکنون از افراد سرشناس و شاخص سینما در کنار بسیاری از هنرمندان مطرح کشور میباشد. او در دومین حضورش در سینما در فیلم آواز قو موفق به کسب جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد در جشنواره خانه سینما شد.
نکته قابل توجه بیوگرافی بهرام رادان این است که او با کارگردانانی همچون ابراهیم شیبانی، بهروز افخمی، داریوش فرهنگ، پوران درخشنده، مسعود کیمیایی، سیروس الوند، رخشان بنی اعتماد، سعید سهیلی، مانی حقیقی، ابوالحسن داوودی، واروژ کریممسیحی، تهمینه میلانی، مصطفی کیایی کارکرده و همچنین تجربه بازی در کنار اکثر بازیگران بزرگ سینمای ایران را دارد. او در کنار گلشیفته فراهانی در فیلم سنتوری ساخته داریوش مهرجویی خوش درخشید و در میان تمامی نقشهایی که ایفا کرد علی سنتوری بیش از همه در دل مردم ایران و طرفداران سینما و موسیقی جای گرفته است.
اولین تجربه تئاتر
در عرصه تئاتر نیز برای اولین بار علاقهمندان، بهرام رادان را با هیبتی متفاوت در نقش زال، پدر رستم دیدهاند. کنسرت نمایش سی اخیرا با بازی بازیگرانی چون صابر ابر، مهدی پاکدل، بهرام رادان و آوازخوانی همایون شجریان در کاخ سعدآباد تهران اجرا شد. بهرام رادان پیش از این به مدت شش ماه دورههای متد اکتینگ را طی کرده بود. به گفتهی خودش: در تئاتر با یادگیری شیوههای حفظ دیالوگ های انگلیسی که مثل یک سد در زندگیم بود، میخواستم آن را بشکنم و شکستم. بعد از آن یک فیلم مستند بنام رویای شهر در کانادا ساختم.
دغدغههای دیگر بهرام رادان
نکته جالب بیوگرافی بهرام رادان دغدغههای حاشیهای او میباشد. بهرام رادان به عنوان یک سلبریتی و فردی که همیشه در چشم است، دغدغههای دیگری، علاوه بر بازیگری نیز دارد. بهرام رادان در سال ۸۹ به عنوان سفیر برنامه جهانی غذا منصوب شد. هنگامی که او به این عنوان منصوب شد، اعلام کرد، مسئله گرسنگان جهان یکی از دغدغههای جدی او بوده است. او فعالیت پررنگی در راستای افزایش سطح آگاهی مردم از گرسنگی جهان و وضعیت پناهندگان در کشور کرد. این فعالیتها شامل حضور در رسانههای گروهی و برنامههای جذب منابع میباشد که سطح آگاهی عموم را از برنامه جهانی غذا، فعالیتهای آن و بحرانهای غذایی در سراسر جهان بالا میبرند.
موسیقی یکی دیگر از دغدغههای همیشگی بهرام رادان بوده است. رادان که پیشازاین با ایفای نقش در فیلم سنتوری و اجرای ترانههای علی سنتوری علاقه و استعدادش به موسیقی را نشان داده بود درصدد آمد که خود بهصورت حرفهای در این عرصه فعالیت کند. البته نسخهای که شامل اجراهای رادان بود هیچگاه در بازار پخش نشد و ما در فیلم شاهد قطعاتی بودیم که محسن چاووشی آنها را برای مهرجویی ضبط کرد. سرانجام خرداد ۱۳۹۱ آلبوم روی دیگر با خوانندگی و تهیهکنندگی بهرام رادان منتشر شد.
بهرام رادان علاوه بر بازیگری گزینههای دیگری برای کسب درآمد دارد. یکی از این فعالیتهای اقتصادی او، مدلینگ است. اولین بار الجی بود که پیشنهاد مدلینگ را برای یکی از تبلیغاتش به رادان داد. بعدازآن هم فعالیت او در این زمینه با برندهایی مثل نیمانی، نوین چرم و … ادامه پیدا کرد. در حال حاضر چرم مشهد برندی است که همهجا با تصاویر او شناخته میشود تا جایی که عدهای اورا یکی از سهامداران و حتی صاحب اصلی آن میدانند.
آثار سینمایی بهرام رادان
- شور عشق – ۱۳۷۹
- آواز قو پیمان – ۱۳۸۰
- آبی ارسطو – ۱۳۸۰
- طلوع تاریک – ۱۳۸۰
- گاوخونی – ۱۳۸۱
- عطش – ۱۳۸۱
- رز زرد – ۱۳۸۱
- شمعی در باد – ۱۳۸۲
- سربازهای جمعه – ۱۳۸۲
- گیلانه – ۱۳۸۲
- رستگاری در هشت و بیست دقیقه – ۱۳۸۳
- ازدواج صورتی – ۱۳۸۳
- حکم سهند – ۱۳۸۴
- تقاطع – ۱۳۸۴
- خون بازی – ۱۳۸۵
- چهارانگشتی – ۱۳۸۵
- سنتوری – ۱۳۸۵
- کنعان – ۱۳۸۶
- بی پولی – ۱۳۸۷
- کارناوال مرگ – ۱۳۸۷
- زادبوم – ۱۳۸۷
- راه آبی ابریشم – ۱۳۸۷
- تردید – ۱۳۸۷
- تهران ۱۵۰۰ – ۱۳۸۸
- آدم کش – ۱۳۸۸
- یکی از ما دو نفر – ۱۳۸۹
- پل چوبی – ۱۳۹۰
- نقشِ نگار – ۱۳۹۲
- تراژدی – ۱۳۹۲
- آتش بس ۲ – ۱۳۹۳
- عصر یخبندان – ۱۳۹۳
- حکایت عاشقی – ۱۳۹۴
- من ناصر حجازی هستم – ۱۳۹۴
- بارکد – ۱۳۹۴
- زرد – ۱۳۹۵
- چهارراه استانبول – ۱۳۹۶
- آشفتهگی – ۱۳۹۷
- سونامی – ۱۳۹۷
- ایده اصلی – ۱۳۹۷
در ادامه بیوگرافی بهرام رادان جوایز او را میشماریم.
جوایز و افتخارات بهرام رادان
او بعد از کسب جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد در جشن خانه سینما برای فیلم آواز قو در سال ۱۳۸۰، چهار بار دیگر برای دریافت جوایز مختلف برنده یا نامزد شده است که عبارتاند از:
- برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد از بیست و پنجمین جشنواره بینالمللی فجر برای فیلم شمعی در باد در سال ۱۳۸۲
- برنده تندیس حافظ برای فیلم گاوخونی در سال ۱۳۸۳
- برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد از بیست و پنجمین جشنواره بینالمللی فجر برای فیلم سنتوری در سال ۱۳۸۵
- نامزد تندیس حافظ برای فیلم سنتوری در سال ۱۳۸۹
- برای جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد از جشنواره بینالمللی لاداخ برای فیلم آدمکش در سال ۲۰۱۲
گالری تصاویر و عکس های جدید بهرام رادان
در این بخش از بیوگرافی بهرام رادان عکس های جدید این بازیگر را به صورت گالری مشاهده میکنید.
عکس های بهرام رادان
گالری تصاویر بهرام رادان
عکس های جدید بهرام رادان
تصاویر جدید بهرام رادان
عکس های بهرام رادان
گالری تصاویر بهرام رادان
عکس های جدید بهرام رادان
تصاویر جدید بهرام رادان
از این که در این بخش با بیوگرافی بهرام رادان همراه ما بودید، سپاسگزاریم.