امروزه مد و رایج شده است که به جای مراقبت از ناخن و بلند کردن آن، به فکر کاشت ناخن هستند. و همه علاقه دارند از بین انواع کاشت ناخن مصنوعی یکی را انتخاب کرده و توسط آرایشگر اعمال کنند تا زیبایی دستانشان چند برابر شود. درست است که زیبایی دست در ظرافت و زیبایی خانم تاثیر زیادی دارد ولی به چه قیمتی؟ به نظر شما کاشت ناخن مضر است؟ تا چه حد میتواند مضر باشد؟ در ادامه این مطلب از مجله بانوان و دخترانه صورتیها ، انواع کاشت ناخن مصنوعی را خواهیم داشت و به جواب سوال، “چند نوع کاشت ناخن داریم” میرسیم. همچنین مزایا و معایب هر کدام از کاشت ناخنها را شرح میدهیم و در آخر یک ویدئوی کوتاه آموزشی طراحی ناخن را مشاهده خواهید کرد. با ما همراه باشید.
انواع کاشت ناخن مصنوعی
کاشت ناخن زیاد توصیه نمیشود و اگر با مراقبت از ناخن میتوانید ناخنهای زیبایی داشته باشید دلیلی ندارد که ناخنها و حتی سلامتی خود را به خطر بیندازید. فقط کسانی میتوانند کاشت ناخن کنند که به طور مادرزادی ناخنهای زیبا و خوش فرمی ندارند و به حد کافی رشد نمیکند. البته کسانی که کاشت ناخن را انجام میدهند باید دقت داشته باشند که افراد متخصص و با رعایت اصول ایمنی و بهداشتی این کار انجام گیرد تا احتمال به وجود آمدن مشکل کاهش یابد.
کاشت ناخن ژلهای
اولین روش از انواع کاشت ناخن مصنوعی ، کاشت ناخن ژلهای میباشد. در این روش کاشت ناخن ، خود ناخن آسیب نمیبیند و ناخن طبق روال عادی رشد میکند و وقتی که کاملا رشد کرد و از ناخن مصنوعی دیده شد یعنی وقت ترمیم کاشت ناخن فرا رسیده است و باید مجددا ترمیم شود.
این کاشت را با کمک چسب ناخن انجام میدهد معمولا در فرد حساسیت ایجاد نمیکند ولی ممکن است برخی از افراد به چسب ناخن حساسیت داشته باشند در این مواقع باید هر چه سریعتر کاشت ناخن را بردارند.
[box type=”download” align=”” class=”” width=””]مطلب پیشنهدی برای شما:
آیا پاک کنندههای لاک ناخن برای سلامتی مضر هستند؟!
[/box]
این روش کاشت ناخن برای کسانی توصیه میشود که عادت جویدن ناخنهایشان را دارند! همانطور که میدانید جویدن ناخن برای بدن بسیار مضر است اگر برای مدتی از این کاشت ناخن استفاده کنید، عادت خود را ترک میکنید. چون این ناخن هم مزهی تلخی دارد و هم کنده نمیشود با این روش جویدن ناخن خود را ترک میکنید.
کاشت ناخن پودری
این نوع کاشت ناخن به عنوان بهترین نوع کاشت ناخن انتخاب شده است چون این نوع کاشت از لحاظ زیبایی و مقاومت رتبه اول خود را به خود اختصاص داده است. در این کاشت ناخن ابتدا ناخن مصنوعی را میچسبانند و هر چه قدر که دوست دارند کوتاه میکنند.
سپس مواد ضد قارچ و مخصوص کاشت ناخن را میزنند و سپس تک تک ناخنها را منظم سوهان میزنند. این کاشت ناخن زیباست ولی کمی وقتگیر و باید حوصله به خرج داد ترمیم آن حدود ۱ تا ۱٫۵ ساعت طول میکشد. خانمهای عجلهای و کمحوصله نباید از این روش استفاده کنند.
کاشت ناخن قالبی
یکی دیگر از موارد انواع کاشت ناخن مصنوعی ، کاشت ناخن قالبیباشد. این نوع کاشت ناخن کمکیفیتترین نوع کاشت ناخن است در این نوع کاشت هم مواد کاشت ناخن ، روی ناخن مصنوعی زده میشود و سپس ضد قارچ زده میشود و ناخن مصنوعی را روی ناخن فشار میدهند تا به ناخن بچسبد سپس ناخن مصنوعی را میکَنند. این نوع کاشت ناخن سریع است چون نیاز به سوهان ندارد.
این نوع کاشت ناخن برای کسانی که ناخنهای یک شکل ندارند توصیه نمیشود چون کاشت مرتب دیده نمیشوند. این کاشت چون ناخن را ضخیم میکند حالت طبیعی ندارد همچنین ماندگاری کمتری دارد و مواد بیشتری مصرف میشود.
کاشت ناخن میکس
کم کم به جواب کاملی از سوال چند نوع کاشت ناخن داریم میرسیم. آخرین مورد از انواع کاشت ناخن مصنوعی کاشت ناخن میکس میباشد. این کاشت ناخن نسبت به بقیه کاشتها گرانتر، زیباتر و و محکمتر است کاشت ناخن میکس از ترکیب دو نوع کاشت ناخن ژلهای و پودری است که بعد از این که کاشت پودری را انجام میدهند بعد از سوهان کشی فقط لایهای از ژل را روی ناخن میگذارند و داخل دستگاه یووی خشک میکنند.
کسانی که بیماری عفونی و قارچی دارند نباید این کاشت ناخن را انجام دهند همچنین کسانی که سیستم دفاعی ضعیف و بدن ضعیفی دارند نباید این نوع کاشت ناخن را انتخاب کنند.
اگر این نوع کاشت ناخن را انتخاب کردید باید مراقب باشید که به ناخنهایتان ضربه وارد نشود همچنین با اجسام آلوده و حساسیتزا و شیمیایی تماس نداشته باشید، اگر مجبور شدید هم باید زمانش خیلی کم باشد.
عوارض احتمالی کاشت ناخن
• کاشت ناخن موجب نرسیدن هوا به ناخن میشود و این باعث کدر شدن رنگ ناخن، رشد کم و تغییر رنگ میشود.
• گاهی اوقات با قرار گرفتن ناخن مصنوعی روی ناخن ریشه ناخن از بین میرود و ناخن دچار تغییر شکل میشود.
• از جمله خطرات شایع کاشت ناخن، به وجود آمدن عفونت و قارچ است.
• باعث به وجود آمدن انواع حساسیتهای پوستی و … میشود.
• موجب کنده شدن ناخن، خط خط شدن ناخن ، همچنین خرد شدن ناخن میشود.
• مواد شیمیایی استفاده شده در کاشت ناخن غیر استاندارد هستند و موجب حساسیت میشوند.
• غیر استریل بودن مواد کاشت ناخن و چند بار مصرف بودن آن میتواند عوارض جدی را به دنبال داشته باشد پس حتما به آرایشگاههای معتبر و بهداشتی مراجعه کنید.
• برای درمان عفونت قارچی از آنتی بیوتیک استفاده میشود ولی گاهی آن قدر این عفونت زیاد است که شکل طبیعی ناخن از بین میرود و قابل جبران و درمان نیست.
توجه: برای مدت طولانی از کاشت ناخن استفاده نکنید چون موجب به وجود آمدن خطراتی که در بالا ذکر کردیم، میشود. بهتر است هر ۳ ماه یکبار برداشته شود تا به ناخن اکسیژن برسد
بهتر است سعی کنیم به جای کاشت ناخن ، از ناخن خودمان مراقبت کنیم تا بلند شویم و خودمان هر طراحی که دوست داریم انتخاب کنیم. در ادامه این مطلب ، ویدئوی آموزش طراحی ناخن را مشاهده میکنید که با کمک طراحی ناخن با لاک ، ناخن زیباتر میشود:
فیلم آموزش طراحی ناخن
امیدوارم از این مطلب آموزشی در مورد “انواع کاشت ناخن مصنوعی و مزایا و معایب آن” و همچنین “آموزش طراحی ناخن” لذت برده باشید و مورد استفاده و پسند شما دوستان عزیز قرار گرفته باشد. از این که همراه ما هستید ، خوشحالیم. هر گونه نظری راجع به این مطلب و یا تجربهای در این زمینه دارید ار طریق کامنت مطرح کنید.
طراحی ناخن عاااااااااالی بود و البته خیییییییلی هم سخت.
ممنون،زیاد قشنگ نبودن
واقعا عالیه
مرسی
ممنون کلیپش خوب بود
تو ایام مدرسه که نمیشه ناخن بلند کرد معلما گیر میدن
من که اصلا ناخن نمیکارم . مگه ناخن های خودم چشه خیلللی هم خوشگله.
خیلی عجیبه مال من دیگه فیلم رو نمیاره بالا . حالا چیکار کنم؟!؟!
در پاسخ به sana– دو تا سوال دوست خوبم: اول این که کلا فیلم های مجله رو بالا نمیاره؟ و دوم این که ورژن اندرویدتون چند هست؟
عالی یود ولی من تنهایی نتونستم خودم انجام بدم ولی ممنون????
good?
خیلی زیبا بود مرسی